Menu
Beenham met rode pestosaus
Ingrediënten
- 500 gram beenham naturel
- 1 el boter
- 2 el olijfolie
- 1 st kleine rode ui
- 2 el rode pesto
- 200 ml slagroom
Bereiden
over voorverwarmen op 130C
de beenham met zout en peper inhet vlees uit de pan op het wrijven.
intussen de boter verhitten en het hammetje snel aan alle kanten bruin bakken.
Ovenrooster leggen en de kernthrmometer in het midden steken.
De thermometer op 68C instellen en het vlees in de oven schuiven.
Voor de saus de ui pellen, halveren en in ringen snijden.
De ui in de bakboter in enkele minuten glazig fruiten, de rode pesto erdoor roeren en slagroom toevoegen.
De saus iets laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
De bieslook erover heen strooien.
Het vlees in dunne plakjes snijden en met de saus serveren.
Materialen
ovenrooster kernthermometer