Menu
Fruitsalade
Ingrediënten
- 125 ml zure room
- 1 eetl. mayonaise
- 2 eetl. abrikozenjam
- 1 eetl. citroensap
- 0.5 tl. kerriepoeder
- 250 g. aardbeien
- 2 kiwi's
- 225 g. perzikschijfjes
- 1 banaan
- zout
Bereiden
Voorbereiding:
In schaal door elkaar roeren: zure room, mayonaise, jam, halve eetl. citroensap en kerriepoeder. Op smaak brengen met een snufje zout. Tot gebruik in koelkast zetten.
Bereiding:
Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen; de grote halveren. Kiwi's schillen, in plakjes snijden en deze halveren. Perzikschijfjes afgieten. Banaan pellen, in plakjes snijden en besprenkelen met citroensap.
Enkele aardbeien, plakjes kiwi, schijfjes perzik en plakjes banaan achterhouden voor de garnering. Rest van de vruchten door de saus scheppen. Garneren met achtergehouden fruit.