Lasagne met spinazie en béchamelsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 50 minuten,

Laatst aangepast: 05-07-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gr lasagnebladen
  • 400 gr rundergehakt
  • 1 ui
  • 450 gr diepvriesspinazie (ontdooid)
  • 1 pakje mix voor lasagne traditioneel
  • 1 zakje béchamelsaus

Bereiden

Verwarm de oven voor tot 200 gr. en meng de mix met 8 dl koud water. Meng de béchamelsaus met 3 dl koude melk. Laat de saus minimaal 5 minuten staan. Bak het gehakt met wat knoflook en de ui bruin. Roer de mix, de spinazie en wat peper en zout erdoor en laat de saus 1 minuut koken. Vul een ingevette ovenschaal afwisselend met laagjes saus en lasagnebladen. Schep over de laatste bladen de koude béchamelsaus. Laat de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten gaar worden.

Materialen

ovenschotel

Bronvermelding