Avocado-ijs

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 16-07-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 0,5 liter roomijs
  • 2 stuks rijpe avocado's
  • 2 e.l. Cointreau
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 1/8 liter slagroom
  • 4 stuks dunne chocolaatjes

Bereiden

Het ijs 30 minuten zacht laten worden. Avocado's schillen, pitten verwijderen en in een kom het vruchtvlees fijn prakken.Cointreau, 2 zakjes vanillesuiker en het ijs erdoor roeren. Alles overdoen in een diepvriesdoos en 2 uur in de vriezer zetten. Slagroom met 1 zakje vanillesuiker stijfkloppen en in een spuitzak doen. Met een ijslepel het ijs over 4 coupes verdelen. Garneren met slagroom en een chocolaatje. Meteen serveren.

Materialen

4 ijscoupes, diepvriesdoos

Bronvermelding