Noedels in kokosmelk

Pasta, Bijgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 18-05-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram Noedels
  • 4 stuks lente-ui
  • 1 bosje koriander
  • 2,5 deciliter kokosmelk
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 0,5 stuks groentebouillontablet
  • rode pepers, gedroogd, gesnipperd
  • 1 eetlepel olie
  • zout
  • peper, versgemalen

Bereiden

Bereid de noedels zoals staat aangegeven op het pak. Maak een saus in de keukenmachine of met de staafmixer van de gesnipperde lente-uitjes, verse koriander, kokosmelk, sojasaus, een fijngewreven (half) bouillonblokje, 1 mespuntje gedroogde pepers, zout en fijngemalen peper naar smaak. Verwarm 1 eetlepel olie met de saus en voeg de noedels erdoor. Laat alles goed doorwarmen.

Materialen

Keukenmachine of staafmixer

Bronvermelding