Griekse Boerensalade

Salades, Bijgerecht, 6 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 18-05-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kokommer
  • 4 stevige tomaten
  • 1 ui (middelgroot)
  • 1 paprika (groen)
  • 150 gram fetakaas
  • zwarte olijven (in azijn zonder pit)
  • 2 theelepels kappertjes
  • 1 scheut olijfolie (groen)
  • 1 eetlepel verse oregano (fijngesneden)
  • 1 snufje zout

Bereiden

Was de tomaten, schil de komkommer en snijd alles in plakjes. Snijd de ui en de paprika in ringen. Doe alles in een slakom. Voeg de olijven, de kappertjes en de oregano toe en bestrooi het met zout en meng dit alles door elkaar. Snijd de feta in stukjes, leg dit op de salade en overgiet de salade met olijfolie.

Bronvermelding