'Aardappel geitenkaaskoekjes met geroosterde paprika', van Ad en Wilma

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 17-03-2020 | 50 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 à 3 grote aardappels, ongeschild .......

Bereiden

2 à 3 grote aardappels, ongeschild 2 eieren pot geroosterde rode paprika's 75 g oude kaas of Hollandse geitenkaas, geraspt 2 eetl olie 4 eetl honing mosterddressing 75 g spinazie - Aardappels doormidden snijden en in 10 minuten half gaar koken. Koud afspoelen, pellen en grof raspen. Paprika in lange dunne reepjes snijden. Eieren los roeren. Mengen met aardappelrasp, kaas en paprika. Beetje olie in pan verhitten, met 2 lepels 6 hoopjes in pan doen. Iets plat drukken en 2 minuten per kant goudbruin bakken. Spinazie mengen met dressing. - Op bord koekjes doen met een beetje salade, bestrooien met grof zeezout en peper.

Bronvermelding