Bruine broodrolletjes met geitenkaas en paprika

Brood/sandwiches, Hapje, 8 personen, Mediterraan.
Wachten: 60 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 29-07-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 5 stuks geroosterde paprika's
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 1 stuks bosuitje
  • 2 eetlepels basilicum
  • zout en peper
  • 1 stuks bruin casinobrood
  • 250 gram verse geitenkaas

Bereiden

Laat de paprika's goed uitlekken op keukenpapier. Dep ze droog en snijd ze in piepkleine stukjes. Meng ze in een kom met het citroensap, chilipoeder, het fijngehakte bosuitje, en de basilicum. Voeg zou en peper naar smaak toe. Laat het brood van te voren door de bakker in de lengte in plakken snijden. Snijd de korstjes ervan af. Je kunt 5 plakken beleggen. Leg elke plak in de lengte op een stuk plasticfolie en bestrijk de plakken met de geitenkaas. Strijk het paprikamengsel erover uit. Rol de plakken brood met behulp van het plastic folie (aan een korte kant beginnen) stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is. Verpak elke rol in het folie en laat ze in de koelkast minstens 1 uur opstijven. Snijd elke rol vlak voor het serveren in 4 tot 5 plakken en leg ze dakpansgewijs op een schaal.

Materialen

plastic folie

Bronvermelding