Tortellini met pestospinazie

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 21-05-2005 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g tortellini met kaasvulling
  • 1 bol mozzarella
  • 450 g 1 pak bladspinazie (diepvries)
  • 2 t knoflook
  • groene pesto (ruim 1/2 potje AH)
  • pijnboompitjes

Bereiden

Tortellini gaarkoken. Pijnboom pitjes roosteren. Mozzarella in blokjes snijden en knoflook in plakjes. Knoflook aanfruiten in olijfolie en (ontdooide) spinazie meebakken. Op smaak maken met pesto. Mozzarellablokjes erdoor scheppen. Serveren op de tortellini. Bestrooien met pijnboompitjes.

Bronvermelding