Romige vis met tomaat uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Wachten: 25 minuten, Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 06-08-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje Boursin knoflook
  • 3 tomaten
  • 500 gram kabeljauwfilet of tilapiafilet
  • 1 el citroensap
  • zout, peper
  • 2 el bieslook
  • 75 gram geraspte kaas

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Wrijf de vis in met citroensap, zout en peper en leg de vis in een lage ovenschaal. Strijk de Boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook erover. Strooi tenslotte de kas eroverheen. Bak de vis in 20 tot 25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met aardappelpuree en een salade.

Bronvermelding