Menu
'Bacon-Pitabroodjes', lekker pittig, van Ria
Ingrediënten
- pitabroodjes en ......
Bereiden
pitabroodjes
200 g bacon in reepjes gesneden
250 g champignons in plakjes
sap van een 1/2 citroen
2 gesnipperde sjalotjes
facultatief: 1 gesnipperd teentje knoflook
100 g magor (mengsel van mascarpone met gorgonzola)
wat ijsbergsla
olijfolie
peper
-
Besprenkel de champignons met het citroensap en meng even goed. Later laten uitlekken.
Bak de uitjes en de bacon, eventueel met het teentje knoflook, in de olie. Voeg de champignons toe en bak die kort mee. Voeg de kaas en wat peper toe. Voorzichtig erdoor roeren.
-
In die tussentijd de pitabroodjes afbakken. Ik doe ze al een tijd van te voren per 2 in de broodrooster, duurt even, maar dan is het later alleen nog maar een kwestie van even opwarmen.
-
Snijd een hoeveelheid sla in fijne reepjes en vul de open gesneden broodjes met de sla en het bacon-kaasmengsel.