Menu
Fusili met gorgonzolasaus
Ingrediënten
- 400 gr fusili tri colore
- 2 kleine bekertjes creme fraiche
- 1/2 l slagroom
- 2 ons gorgonzola
- 1 ui
- 2 ons champignons
- 1 1/2 ons schouderham
- droge witte wijn
- boter
- geraspte kaas
Bereiden
Smelt een klontje boter en fruit hier het fijngesnipperde uitje zachtjes. Niet bruin laten worden. Scheutje wijn toevoegen. (Dit ruikt zo heerlijk...) Vervolgens de ongeklopte slagroom en de creme fraiche toevoegen. Laat de in stukjes gesneden gorgonzola in dit sausje onder goed roeren smelten. 5 minuutjes op laag vuur laten pruttelen. In plakjes gesneden champignons en in reepjes gesneden schouderham erbij doen. Nog 5 min. zachtjes laten koken. Serveren met pasta. Lekker kaas erover strooien. Drink de wijn erbij op!