'Slanke' en snelle lasagne

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 12-03-2009 | 67 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak lasagnebladen
  • 3/4 pak diepvriesspinazie
  • 1 bakje Quorn- of tofugehakt
  • 1 bakje huttenkase
  • 1 groene paprika (in stukjes)
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 pakje soffrito (gekruide basistomatensaus)
  • geraspte 20+ kaas (Slankie)

Bereiden

- Verwarm de oven voor op 200 graden. - Ui en paprika in stukjes snijden. - Spinazie in pan laten ontdooien, - Huttenkase en wat geraspte kaas door de spinazie mengen. - Ui en paprika in olie fruiten, daarna tomatensaus en quorn/tofugehakt toevoegen tot het kookt. - Als spinazie en tomatensaus klaar zijn de mengsels en de lasagnebladen laag voor laag in een ingevette ovenschaal leggen (beginnen met een laag tomatensaus, dan lasagnebladen, laag spinazie enz.) tot alles op is. - Strooi geraspte kaas over het geheel. - 30 minuten in de oven.

Materialen

Hapjespan Ovenschaal Oven

Bronvermelding