Menu
Aardappel- kipsalade
Ingrediënten
- 2 eetl Olie.
- 2 Kipfilets.
- 1 zakje Voorgekookte aardappelschijfjes.
- 1 zakje Botersla.
- 2 Bosuitjes.
- 1 bosje Radijsjes.
- 4 eetl Honing-mosterddressing.
Bereiden
* In een koekenpan de olie verhitten.
* Kipfilet in 10 a 12 min gaar bakken.
* In een andere koekenpan de aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken.
* Kipfilets in plakjes snijden.
* In een schaal botersla mengen.
* Bosuitjes en de radijs wassen.
* De bosuitjes in ringetjes snijden.
* De radijs halveren.
* En mengen met botersla, warme aardappelschijfjes en kipfilet.
* Dressing erdoor mengen.
Materialen
* Koekenpannen. * Mes. * Schaal.