Aardappel- kipsalade

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 23-11-2007 | 62 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetl Olie.
  • 2 Kipfilets.
  • 1 zakje Voorgekookte aardappelschijfjes.
  • 1 zakje Botersla.
  • 2 Bosuitjes.
  • 1 bosje Radijsjes.
  • 4 eetl Honing-mosterddressing.

Bereiden

* In een koekenpan de olie verhitten. * Kipfilet in 10 a 12 min gaar bakken. * In een andere koekenpan de aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. * Kipfilets in plakjes snijden. * In een schaal botersla mengen. * Bosuitjes en de radijs wassen. * De bosuitjes in ringetjes snijden. * De radijs halveren. * En mengen met botersla, warme aardappelschijfjes en kipfilet. * Dressing erdoor mengen.

Materialen

* Koekenpannen. * Mes. * Schaal.

Bronvermelding