4 Kasen Spaghetti

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 22-06-2008 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram spaghetti
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 100 gram gruyere kaas
  • 100 gram mozarella kaas
  • 70 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 315 ml kookroom
  • 100 gram parmaham
  • 2 el peterselie

Bereiden

In een kookpan met kokend water wat zout toevoegen en de pasta al dente koken. Ondertussen kookroom in steelpan doen met de helft van de parmezaanse kaas . Voeg gruyere, geitenkaas en mozarella in de room. Uiteraard de kaasjes vantevoren in stukjes snijden. Op lage kookstand de saus opwarmen totdat kaas gesmolten is. Naar smaak verse peper toevoegen. Voeg de saus bij gekookte pasta en roer alles goed om. Daarna de parmezaanse ham , parma ham (in kleine stukjes gesneden, en peterselie eroverheen. Gelijk serveren.

Materialen

Kookpan, steelpan

Bronvermelding