'Pastasalade met chorizo', van Adriano

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-03-2019 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 g penne en .......

Bereiden

300 g penne 75 g pijnboompitten, geroosterd 300 g dobbelsteentjes chorizo sap van 1 citroen 1 teentje knoflook, uit de knijper rucola 1 eetl rode pesto peper en zout Parmezaanse kaas, vers geraspt - Kook de penne al dente, giet hem af en roer er 2 eetlepels olijfolie door. Meng de pasta met de pesto, pijnboompitten, knoflook, chorizo en het citroensap en kruid met peper en zout. Laat de pasta afkoelen. Leg de pasta op een mooie schaal en garneer met de rucola. - Strooi er de geraspte kaas over.

Bronvermelding