Geitenkaasravioli met spinazie en geroosterde tomaten

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-09-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 12 trostomaten
  • 20 ml extra vierge olijfolie
  • 300 gr. gietenkaasraviolie
  • 125 g verse spinazie
  • nootmuskaat
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 2 el gescheurde basilicumblaadjes

Bereiden

Verwarm oven voor op 200 C. Leg de tomaten in een ovenschaal, besprenkel met olie en bestrooi met zout en peper. Rooster 5 min. of tot ze net zacht beginnen te worden. Kook de raviolie volgens gebruiksaanwijzing, giet af en meng er wat extra olie door. Doe de spinazie in een pan met een beetje water en kook tot het gaat slinken. Giet het teveel aan water af en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Dien de raviolie op met de spinazie en tomaten. Strooi er de pijnboompitten en basilicum over en besprenkel met de kooksappen van de geroosterde tomaat.

Bronvermelding