'Aardappelen (gebakken) op z'n Italiaans', van Roberto

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 16-04-2019 | 151 keer bewaard

Ingrediënten

  • gekookte aardappelen en .......

Bereiden

gekookte aardappelen voor 4 personen, in stukjes 1 teentje knoflook, gesnipperd 4 tomaten 20 g ansjovisfilets 4 cl olijfolie zout en vers gemalen peper 1 mespuntje oregano - De ansjovisfilets fijn prakken. Fruit de knoflook in de hete olie in een koekenpan en bak dan de aardappelen ongeveer 10 minuten, af en toe omscheppen. De tomaten, ansjovisfilets en oregano toevoegen en nog 2 minuten laten meestoven. - Op smaak brengen met peper. Serveer de aardappeltjes met een gemengde salade.

Bronvermelding