Biefstuk met frambozendressing

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 14-09-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 g frambozen
  • 4 bosuitjes
  • 2 tl roze peperbessen
  • 1 zakje frisée
  • 50 g boter
  • 4 biefstukken
  • zout, peper
  • 2 el frambozenazijn
  • 1 tl honing
  • 1 tl tijm

Bereiden

Frambozen afspoelen, 12 frambozen in kom pureren. Bosuitjes schoonmaken, in lengte halveren en in stukjes van 3 cm snijden. Peperbessen pletten. Frisée over borden verdelen. Biefstukken 5 min in boter bakken. Bestrooien met zout en peper, in aluminiumfolie warmhouden. Aanbaksel losroeren met 1 dl water. Azijn, honing, tijm, en gepureerde frambozen erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Biefstuk op frisée leggen, vleesvocht door saus roeren en op vlees scheppen. Garneren met bosui, frambozen en pepers. Serveren met stokbrood of frites.

Materialen

aluminiumfolie

Bronvermelding