Gegrilde roodbaarsfilet met tomaat

Anders, Hoofdgerecht, 20 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 11-06-2005 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 roodbaarsfilet (of tilapia- of pangasiusfilets)
  • · zout, zwarte peper
  • 0.5 potje Bertolli Gusto Intenso Tomaat, Paprika´s
  • 2 kleine trostomatne
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 el verse Italiaanse kruiden
  • 1 ei
  • 2 el bertolli olijfolie

Bereiden

Verwarm de ovengrill voor. Wrijf de roodbaarsfilets in met zout en peper en spreid ze uit op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met Gusto Intenso. Snij de trostomaatjes in plakjes en hak de pijnboompitten fijn. Leg de plakjes tomaat op de vis, en strooi de pijnboompitten en de Italiaanse kruiden erover. Maal er wat peper boven en druppel de olijfolie erover. Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en laat de roodbaarsfilets in 5-8 minuten mooi bruin en gaar worden.

Bronvermelding