Wraps met ricotta en perziken

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 23-09-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 300 g ricotta
  • 2 perziken
  • 50 g ongezouten pistaches
  • 4 el acaciahoning
  • 1 el oranjebloesemwater
  • 1 el bloemsuiker
  • een snuifje kaneelpoeder

Bereiden

1. Hak de pistaches. Leg de perziken een halve minuut in heet water en spoel ze onder de koudwaterkraan. Pel en ontpit ze. Snij ze in blokjes. 2. Klop de ricotta op met de honing en het oranjebloesemwater. Vermeng de kaas met de perziken. 3. Verwarm de wraps (zie verpakking), bestrijk ze met het kaas-fruitmengsel en strooi er de pistaches over. 4. Vouw de wraps dicht en werk ze af met wat kaneelpoeder en gezeefde bloemsuiker. Serveer warm of lauw. Bron: Libelle

Bronvermelding