Menu
Karbonaden in folie
Ingrediënten
- 4 schouderkarbonaden
- 2 uien
- 1 groot blik tomatenpuree
- 250 gram champignons
- 8 plakken 30+ kaas
- peper en zout
Bereiden
De karbonaden met peper en zout om en om aanbraden in de olijfolie. Intussen de uien en champignons snijden en zacht laten smoren in de olijfolie. Uien uit de pan nemen, overtollige olie uit de pan verwijderen en de uien weer terug in de pan doen. De tomatenpuree toevoegen en nog even omscheppen. Leg vier stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg op elk vel een plak kaas. Hierop een schep van het uienmengsel, daarna de karbonade. Nogmaals een schep van het uienmengsel met kaas. Vouw het geheel tot een pakje. Leg de pakjes ongeveer 10 min. In de oven.
Serveren met groente en aardappels naar keuze
Materialen
4 stukken aluminiumfolie oven