Fantasiemuffins

Gebak, Nagerecht, 6 personen, Hollands.
Wachten: 20 minuten,

Laatst aangepast: 25-09-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 mespunt zout
  • 150 gram rozijnen of 150 gram gedroogde appelstukjes
  • 1 ei
  • 3 eetlepels basterdsuiker
  • 5 eetlepels becel multi voor koken, (roer)bakken en braden
  • 1 dl halfvolle melk

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand 4. Bakmeel mengen met zout en rozijnen of appelstukjes. ei loskloppen met basterdsuiker. Becel en melk met ei mengen. Eimengsel door meel scheppen tot stevig deeg ontstaat. Deeg in muffinvormpjes scheppen. Muffins in midden van oven in ca. 20 min. gaar en bruin bakken. Muffins laten afkoelen en serveren met slagroom light. Bevat per muffin circa 105 kcal.

Materialen

papieren cakevormpjes of muffinbakblik

Bronvermelding