Pittige mosselen met ansjovis

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Fusion.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kg mosselen
  • 1 ui
  • 1 stukje courgette
  • 1 blikje ansjovis in olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • peper uit de molen

Bereiden

zet de pan op het vuur, doe de inhoud van het blikje ansjovis, de geperste teen knoflook en de uit (gesnipperd) in de pan. roer het op een hoog vuur tot een prutje. Voeg vervolgens de courgette (in stukjes) toe. Was de mosselen, laat ze uitlekken en voeg ze aan het prutje toe. Doe de deksel op de pan en kook de mosselen op hoog vuur in eigen vocht gaar. 1 x omscheppen. bestrooi de mosselen met peper uit de molen.

Materialen

mosselpan,

Bronvermelding