Kleurige Zomersalade uit Marokko

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 16-06-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 Appels
  • 2 Groene Paprika's
  • 3 Tomaten
  • 1 Komkommer
  • 2 Perziken
  • 3 El Olijfolie of Zonnebloemolie
  • 1 El Citroensap
  • Zout en Peper

Bereiden

Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snij de appels in blokjes. Snij de paprika's doormidden en schraap met een mesje de pitten eruit. Snij ook de paprika's, de tomaten, de komkommer en de perziken in blokjes. Doe alles in een schaal en voeg het citroensap en de olie eraan toe. Je kunt de salade op smaak maken met wat peper en zout. Lekker bij de barbecue.

Bronvermelding