Spaghetti met rode paprikasaus

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 25 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 14-10-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg hamlappen
  • 2 paprika's 1groen 1rood
  • 200 gram prei fijngesn.
  • 150 gr boontjes
  • 100 gram worteltjes
  • 3a4 eetl. spaghettikruiden
  • 1 flesje tom.ketchup
  • 1 dl ketjap
  • 100 gram ger. bel. kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bakje champignons
  • 500 gram spaghetti

Bereiden

Voorbereiding: Pel en snipper de ui, snijd de paprika's in stukjes, was en snijd de prei heel fijn en snijd de wortels in ringen. Kook de boontjes 5 min. voor in wat water of in de magnetron, dit kan ook met de wortels. Bereiden: Bak het vlees rondom bruin, pers de knoflook over het vlees en bak de uien mee. Daarna alle groentes toevoegen en ongeveer 10 min. meebakken. Doe de ketjap en de tom.ketchup erbij en laat het geheel onder af en toe roeren 30 tot 45 min. stoven. Kook ondertussen de spaghettie volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Dan de schoongemaakte en in vieren gesneden champignons erbij doen en het geheel na 10 min. opdienen. Strooi de geraspte kaas over de stoofschotel.

Materialen

Goede braadpan

Bronvermelding