Dûvelkes vleis

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 15-10-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pond varkenspoulet in blokje
  • 6 el azijn
  • 6 el ketjap
  • 6 el tomatenketchup
  • 0,5 zakje nasikruiden
  • 2 uien in partjes
  • 1 tl sambal
  • 250 gram champignons in schijfjes
  • 1 el pindakaas
  • 1 scheut room

Bereiden

- Varkenspoulet, azijn, ketjap, tomatenketchup, nasikruiden, sambal. 1 nacht laten marineren in de koelkast. - Het vlees aanbraden - Uien en champignons toevoegen. - De marinade en 1 el pindakaas toevoegen - +/- 15 minuten laten sudderen en afmaken met een scheut room. - eventueel binden

Materialen

gietijzere pan

Bronvermelding