'Alles in het Pannetje' willen Natasja en Eveline wel elke dag (10 jaar), verz. door Wina

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 13-12-2019 | 49 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g gehakt ........

Bereiden

500 g gehakt 200 g corned beef 200 g elleboogmacaroni* of iets meer 1 potje gekookte bruine bonen 100 g champignons 1 groene of rode paprika 1 tl zout mespunt peper paar druppels aroma 1 blikje tomatenpuree 1 à 2 eetl boter - Snijd de paprika in kleine stukjes en de corned beef in dobbelsteentjes. Bak de paprikastukjes in wat boter, voeg wat later de in plakjes gesneden champignons toe. Bak in een andere pan het gehakt bruin, gooi het overtollige vocht weg. Laat dan de corned beef even mee fruiten. Indien nodig even het vet van de corned beef weg schrapen (blikje). Voeg alle ingrediënten bij elkaar, ook de tomatenpuree, peper, aroma en het zout (ik zou even proeven of je dat wel nodig vindt). - Als je het wat smeuïger wil, zou ik wat gewone tomatenketchup toevoegen. Voeg de bruine bonen toe als je de macaroni ongeveer klaar hebt, dan kunnen ze even mee warmen. Alles wordt door de macaroni geroerd, goed door elkaar scheppen. Wel voorzichtig, druk het geheel niet fijn! - Een ouderwets gerecht waar de kinderen dol op zijn. Ik heb dit recept wel aangepast.

Bronvermelding