Kip in croissantdeeg

Hartige taarten, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 19-10-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 enkele kipfilets (in stukjes)
  • 2 kleine uien (gesnippert)
  • cajunkruiden (naar smaak)
  • 1 losgeklopt ei
  • salsamix
  • 1 groot blik croissantdeeg
  • 2 teentjes knoflook
  • bakpapier

Bereiden

-Oven voorverwarmen op 200 graden. -In een koekepan wat boter smelten.daarin de knoflook,ui glazig bakken. -Stukjes kipfilet meebakken. -Naar smaak cajunkruiden toevoegen en even mee bakken. -Croissantdeeg in 2 delen, -Een deel op een rooster/bakplaat met bakpapier leggen en hierover het kipmengsel verdelen. -Het andere deel hierover heen leggen,even dichtdrukken aan de randen en besmeren met een losgeklopt ei. -in de oven 20 minuten en opdienen met de salsamix.

Bronvermelding