Cake

Gebak, Brunch, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 21-10-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr margarine
  • 200 gr suiker
  • 4 eieren
  • 200 gr gezeefde bloem

Bereiden

Verwarn de oven voor op 150 graden. Roer de margarine (op kamertemperatuur) zacht en romig. Klop diet met de suiker luchtig. Voeg vervolgens 1 voor 1 de eieren toe. Klop dit alles tot een luchtige massa. Hoe langer je klopt, hoe luchtiger je cake. Schep er beetje bij beetje de bloem bij. Vet een cakevorm van ca. 26 cm lengte in met margarine. Vul de vorm voor 2/3 met het beslag en bak de cake in ca. 1 uur gaar. De cake is gaar als je er een sateprikker in prikt en deze er droog uit komt. Laat de cake 15 minuten afkoelen in de vorm als hij gaar is.

Bronvermelding