Menu
Foe Yong Hai
Ingrediënten
- 1/2 witte kool,fijn gesneden
- 1 ui,fijn gesneden
- 2 teentjes knoflook,geperst
- 500 gr krabsticks,klein gesneden
- 6 eieren
- 3 el bloem
- 3 el olie
- peper en zout ,naar smaak
- 1 blik kleine erwten,zonder vocht
- 1 blikje tomatenpuree
- azijn
- suiker,naar smaak
- sambal oelek,naar smaak
- zout,naar smaak
- 300 gr witte rijst
Bereiden
FOE YONG HAI
-Meng de kool,ui,knoflook,krab,eieren,bloem,zout en peper in een grote schaal.
-Verhit de olie in een koekepan en bak het eiermengsel aan beide kanten goudbruin.
SAUS
-Meng de erwten,tomatenpuree,azijn en suiker en verdun het geheel met wat water.
-Voeg zout en sambal naar smaak toe.
-Verwarm de saus al roerend in een pannetje op een laag pitje,totdat de saus iets dikker is geworden.
-Bereid de rijst volgens de verpakking.
-Serveer de rijst op een bord,met de foe yong hai erbovenop en hieroverheen de saus