Aardappelgoulash

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 27-10-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 400 gr spek
  • 2 eetl olie
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl paprikapoeder
  • 1 snuifje karwei
  • 1.5 liter bouillon
  • 2 eetl tomatenpuree

Bereiden

Schil de aardappelen,was ze en snijd ze in reepjes.Snijd het spek in kleine reepjes en bak die uit in olie. Snijd de paprika en de ui in reepjes en doe alles in een pan.Voeg het spek toe,het uitgeperste knoflookteentje en de aardappelreepjes.Kruid met paprikapoeder en karwei. Giet de bouillon eroverheen en laat 20 min.sudderen.Voeg er vlak voor het opdienen nog de tomatenpuree aan toe.

Bronvermelding