Menu
Krieltjes met romige garnalen
Ingrediënten
- 750 gram reuzegarnalen (euroshopper diepvries)
- 1 pond krieltjes
- 4 eetlepels boursin cuisine tomaat-basillicum
- 300 gram sperziebonen (diepvries
- 300 gram peultjes
- 1 klontje boter of margarine
Bereiden
Kook de krieltjes in de schil gaar in 20 minuten. Eventueel grote krieltjes van te voren halveren.
smelt een klontje boter in de koekenpan en roerbak de sperzieboontjes en de peultjes tot. Voeg, als de groenten halfgaar zijn, de nog bevroren reuzegarnalen toe. Bak de reuzegarnalen mee tot ze ontdooid en warm zijn.
Voeg op het laatst een paar flinke eetlepels Boursin Cuisine toe; schep het mengsel goed door elkaar.
Krieltjes afgieten en droogstomen. Garnalenroomsaus eroverheen gieten.
Eet smakelijk!
Materialen
pan voor de krieltjes koekenpan