Risotto met inktvis

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 30-06-2005 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje intvis stukjes in inkt
  • 1 pak risotto
  • 200 ml SoLight Balance
  • 600 gram sperziebonen
  • 1 blokje bouillonpoeder

Bereiden

Kook de risotto volgens gebruiksaanwijzing op het pakje. Bij voorkeur de risotto koken in bouillon door het bouillonblokje aan het kookvocht toe te voegen. Kook de risotto lekker smeuÏg. roerbak de sperzieboontjes die je eventueel heel kort hebt voorgekookt (optioneel). Voeg de stukjes inkvis toe, samen met de inkt aan de sperziebonen en roerbak ongeveer vijf minuten mee. Voeg op het laatst, als ook de risotto gaar is, de roomsaus toe aan het roerbakmengsel en kook nog even goed door. Schep de risotto op de borden en giet de inktvis-sperziebonensaus eroverheen. Eet smakelijk!

Materialen

ruime pan voor de risotto koekenpan

Bronvermelding