'Angeline's Spaghetti met gorgonzola-courgettesaus'

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 25-11-2019 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti en .......

Bereiden

zout en peper 400 g spaghetti 1 courgette 50 g katenspek 150 g gorgonzola 2 tomaten verse basilicum 1/8 l slagroom 2 eetl rode pesto Parmezaanse kaas - Spaghetti koken. Courgette schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Katenspek in dunne reepjes snijden, kaas in kleine blokjes. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden. Basilicum in dunne reepjes snijden. Spaghetti afgieten en terugdoen in de pan. - Erdoor scheppen: courgette, spek, kaas, slagroom en pesto. 5 minuten warmen. Tomaat en basilicum erdoor: 2 minuten mee warmen. Op smaak maken met peper. Serveren met Parmezaanse kaas.

Bronvermelding