Menu
'Angeline's Spaghetti met gorgonzola-courgettesaus'
Ingrediënten
- 400 g spaghetti en .......
Bereiden
zout en peper
400 g spaghetti
1 courgette
50 g katenspek
150 g gorgonzola
2 tomaten
verse basilicum
1/8 l slagroom
2 eetl rode pesto
Parmezaanse kaas
-
Spaghetti koken. Courgette schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Katenspek in dunne reepjes snijden, kaas in kleine blokjes. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden.
Basilicum in dunne reepjes snijden. Spaghetti afgieten en terugdoen in de pan.
-
Erdoor scheppen: courgette, spek, kaas, slagroom en pesto. 5 minuten warmen. Tomaat en basilicum erdoor: 2 minuten mee warmen. Op smaak maken met peper. Serveren met Parmezaanse kaas.