Pasta mozzarella

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 19-04-2012 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 st buffelmozzarella
  • 200 gr penne
  • 1 hand basilicum
  • 1 dl goede olijfolie extra vierge
  • 1 tenen knoflook
  • 2 el arrabiatakruiden(oil&vinegar)
  • 500 gr pomodori tomaten, ontveld
  • zout & peper

Bereiden

Arrabiatakruiden met water en olijfolie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen pasta koken en tomaten in stukjes(zaadjes worden niet gebruikt), knoflook fijnsnijden, basilicum fijnsnijden, mozzarella in stukjes. Als pasta klaar is, alles door elkaar scheppen, op smaak maken met zout & peper; evt nog een scheutje olijfolie erdoor. Je kan er eventueel nog crostini bij maken: afbakstokbrood of ciabatta in plakken snijden, besprenkelen met olijfolie (niet te zuinig) lekkere kruiden, zout, knoflook, afbakken in de oven.

Bronvermelding