Aardappeltjes uit de oven

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 05-11-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 7 ons krieltjes voorgekookt of
  • vastkokende aardappel in stukjes
  • oregano
  • peper en zout
  • 2 el citroen (2 el = 2 ijsblokjes)
  • olijfolie
  • maggiblokje

Bereiden

De aardappelen met de oregano, peper, zout, citroen en olijfolie mengen in een ovenschaal. Los het maggiblokje op in wat water en giet dit met voldoende water over de aardappelen tot deze half onder staan. Plaats in de oven. Wanneer het vocht helemaal geabsorbeerd is door de aardappelen, maar deze nog niet gaar zijn extra vocht toevoegen. De voorgekookte krieltjes ijn in ongeveer een half uur gaar. Als de aardappelen gaar zijn nog 1 keer omroeren voor het serveren.

Bronvermelding