'Salade Niçoise', van Sopexa (Parijs)

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-04-2019 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 hardgekookte eieren en .......

Bereiden

2 hardgekookte eieren 2 gekookte aardappelen 1 blikje sperziebonen, 2 tomaten het binnenste van een krop sla 1 blikje tonijn 1 ui 1 blikje ansjovis filets 10 olijven (zwarte of groenen) 1 kopje vinaigrettesaus - Laat de sperziebonen uitlekken, snijd ze in stukjes, pel de eieren, snijd ze in vieren, haal de schil van de aardappelen af en snijd ze in plakjes, net als de uien en de tomaten, was de sla af en laat uitlekken. - Doe de inhoud van het blikje tonijn met olie en al in een slabak, voegde slabladeren, de sperziebonen, ui, aardappelen, tomaten, eieren,ansjovis en olijven toe. Besprenkelen met vinaigrette.

Bronvermelding