Fettucini met kip, olijven, tomaat en rucola

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 27-12-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram Fettucini (pasta).
  • 350 gram Kipfilet in stukjes.
  • 3 Bosuitjes in ringen.
  • 100 gram Olijven, zwarte en groene in grove stukken
  • 1 bakje Cherrytomaatjes halveren.
  • 50 gram Parmazaanse kaas, geraspt.
  • 2 eetl. Becel vloeibaar.
  • 1 Zak Bertolli pastasaus Mild.
  • 100 gram Rucola.

Bereiden

Kook de pasta in ruim water 'al dente' volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid de kipfilet in stukjes met peper en zout. Verwarm de vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de stukjes kipfilet bruin en krokant. Voeg vervolgens de bosui, olijven en cherrytomaatjes toe en roerbak dit een paar minuten op hoog vuur. Roer dan de pastasaus erdoor en laat het gerecht nog 10 min. zachtjes pruttelen. Schep vlak voor het serveren de rucola erdoor. Serveer de pasta met de pastasaus in een grote schaal en garneer dit met de parmazaanse kaas. Lekker met een salade.

Bronvermelding