Menu
Monique's lepelhapjes
Ingrediënten
- 4 plakken parmaham
- 1 blaadje lollo biondasla
- 3 aardbeien
- 4 blaadjes basilicum
- 4 halve gemarineerde artisjokhartjes (koeling AH)
- 1 flinke theel. groene pesto
- 2 eetl. kant+klare vinaigrette
Bereiden
Leg de lepels op een groot bord klaar. Haal het vetrandje van de ham en snijd de plakken in de lengte door. Prak 1 aardbei in een schaaltje en vermeng met 1 eetl. vinaigrette. Vermeng in een ander schaaltje de pesto met 1 eetl. vinaigrette. Scheur het slablad in 4 mooie stukjes en leg die op 4 lepels. Daarop een schepje aardbeivinaigrette. Rol 4 repen ham losjes op en leg die daarop. En daarop dan een halve aardbei.
Op de andere 4 lepels leg je een basilicumblaadje en daarop de pestovinaigrette. Daarop weer een rolletje ham en daarop een half artisjokhartje.
Materialen
8 amuselepels