'Allgauer Visschotel', apart, van Annelien

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 13-12-2019 | 18 keer bewaard

Ingrediënten

  • 800 g visfilet naar keuze en .......

Bereiden

800 g visfilet naar keuze 1 tl zout 1 citroen 2 eetl bloem 4 eetl Parmezaanse kaas 2 tomaten ½ camembertkaasje 1 ui 2 augurken 1 tl dille 1 tl paprikapoeder 50 g boter - Filet in smalle stukjes snijden en inwrijven met citroensap. Parmezaanse kaas vermengen met de paprikapoeder en de bloem en in een plastic zakje doen. De vis erin doen en heen en weer schudden. Tomaten ontvellen en evenals de ui, camembert en augurk in dunne plakjes snijden. - Ovenschotel invetten met de helft van de boter, vis erin, tomaten met wat zout en uien erop. Dan de camembert en de augurken, hier en daar een klontje boter. Ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180° zetten. Bestrooi met wat dille.

Bronvermelding