Bloemkoolcurry

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-09-2012 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 bloemkool in roosjes
  • 1 zakje aardappeldobbeltjes
  • 1 bakje tofu, in blokjes
  • 2 eetl milde currypasta Patak
  • 1/2 zakje verse koriander
  • 1 zakje amandelschaafsel
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 blik tomatenblokjes

Bereiden

Bloemkool in roosjes snijden en bijna gaar koken. Doe olie in een pak en bak de currypasta tot hij geurt. Voeg kokosmelk en tomatenblokjes toe tot het een saus is. Doe vervolgens de aardappeltjes, de bloemkool en de tofublokjes in de saus en laat nog 5-10 minuten pruttelen. Serveer met amandelschaafsel en koriander.

Bronvermelding