Menu
Perline pasta met citroen, olijven en rauwe ham
Ingrediënten
- 1 bak perline (met rauwe ham gevulde pasta builtjes)
- 1 citroen
- 1 ons (couburger) rauwe ham
- 150 gram zwarte olijven
- 2 el olijfolie
- 1/2 zak ruccola
Bereiden
Kook de perline pasta volgens de aanwijzingen op het pak.
Snijd de olijven in ringetjes en de rauwe ham in stukjes.
Rasp de schil van de hele citroen en doe dit samen met de olijfolie en het sap van een halve citroen in de koekenpan. Verwam dit vervolgens.
Voeg de olijven en rauwe ham toe. Voeg zodra de perline gaar is, deze ook toe en schep het geheel om in de citroenolie + olijven en rauwe ham. Voeg aan het einde ongeveer 30 seconden de ruccola toe en schep het geheel nog even om. Eventueel nog wat peper erover heen.
Materialen
hapjespan/grote koekenpan