Menu
'Krokante tilapiafilets', van Klaas
Ingrediënten
- 4 tilapiafilets .......
Bereiden
200 g crème fraîche, 1 tl paprikapoeder, 1 tl gedroogde tijm, 1 tl knoflookpoeder, 1 tl zout, 1 halve tl cayennepeper, 4 tilapiafilets, 6 sneetjes witbrood, 70 g pijnboompitjes, 25 g boter
-
Verhit de oven voor op 220 graden. Roer de crème fraîche los met het paprikapoeder, de tijm, het knoflookpoeder, het zout en de cayennepeper. Snijd de korstjes van het witbrood. Scheur het brood in stukjes en doe deze in een keukenmachine samen met de pijnboompitjes. Laat de machine even draaien tot er kruimeltjes zijn ontstaan. Beboter een ovenschaal. Haal de tilapiafilets door het crème fraîche mengsel en druk ze daarna in het broodkruim. Leg de filets in de ingevette ovenschaal en bak ze 10 minuten in de oven.