Salde met gegrilde groenten en parma ham

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 14-07-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr parmaham
  • 1 aubergine dunne plakken
  • 1 courgette dunne plakken
  • 1 gele paprike
  • 2 el olijfolie
  • 8 trostomaatjes
  • 1 bosje rucola
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • balsamicoazijn

Bereiden

strooi zout over repen courgette en aubergine en leg er keukenpapier tussen, haal zaadjes uit de courgette. paprika in repen snijden Verwarm olie in koekenpan en grill de groenten in porties. Haal bij aubergine overtollig vocht mey keukenpapier weg. Laat groenten uitlekken op keukenpapier. Vermeng salafe met azijn en olie. Verdeel over de borden, leeg de gegrilde groenten erbij. Verdeel de parmaham erover en maal er peper en zout over.

Bronvermelding