Groene salade met geitenkaas en walnotendressing

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Frans.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 06-04-2010 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 75 g gemengde bladsla
  • 75 g veldsla
  • 75 g walnoten, grof gehakt
  • 1 rode ui, in smalle ringen
  • 4 plakken zachte geitenkaas (ca. 300 g)
  • Voor de dressing:
  • 75 ml notenolie
  • 1 theel. dijonmosterd
  • geraspte schil en sap van 1 sinaasappel
  • 1 eetl. citroensap

Bereiden

Voorbereiding: Meng de bladsla met de veldsla en verdeel het slamengsel over 4 borden. Leg de helft van de walnoten erop en verdeel de uiringen en geitenkaas over de salade. Bereiden: Verwarm alle ingrdiénten van de dressing met de rest van de walnoten en giet deze over de salade.

Materialen

4 borden

Bronvermelding