Gevulde komkommerbootjes

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 16-12-2007 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zak rucola
  • 1 komkommer, geschild
  • 100 gr filet Americain
  • 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
  • 100 gr zalm- of tonijsalade (kant-en-klaar)
  • 100 gr ham-preisalade (kant-en-klaar)
  • 1 snufje kerriepoeder

Bereiden

Voorbereiden: Verdeel de rucola over de borden. Snijde de komkommer in 6 gelijke stukken. Snijd de stukken in de lengte door en hol ze met behulp van een lepeltje uit. Bereiden: Vul vier komkommerbootjes met filet Americain en bestrooi met uienringetjes. Vul vier andere bootjes met zalmsalade. Vul de overige 4 bootjes met ham-preisalade en strooi er een beetje kerriepoeder op. Verdeel de bootjes over de borden.

Bronvermelding