Ciabatta met pesto/knoflookolie

Brood/sandwiches, Hapje, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 16-12-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 stuk Ciabatta brood
  • 1 potje pesto
  • 1 Olijfolie
  • 3 teentjes knoflook

Bereiden

Liefst een dag, maar minimaal een paar uur van te voren: Knoflook uitpersen en ik de olijfolie leggen Snijd de Ciabatta in dikke plakken en besmeer de heflt van de plakken met de knoflookolie en de andere helft met de pesto. Leg dit ongeveer 10 minuten onder de grill (tot de bovenkant een beetje bruin geworden is) Uiteraard is het ook lekker om bijvoorbeeld een plakje (franse) kaas toe te voegen voor of na de oven... Lekker bij soep, de borrel of als voorafje

Materialen

Oven, liefst met grill

Bronvermelding