Gesmoorde worteltjes met tuinkers

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 01-12-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 1 sjalotje fijngehakt
  • 750 g jonge worteltjes
  • 1 dl water
  • 1 zakje Maggi Groentesmoor Room-Tuinkruiden
  • 2 eetlepels tuinkers

Bereiden

Gesmoorde worteltjes Voorbereiding: minuten Bereidingstijd: 20 minuten Aantal porties: 4 Kilocalorieën per portie: Kilojoules per portie: Worteltjes met tuinkers De pittige worteltjes smaken geweldig bij vis. Benodigdheden 2 eetlepels boter 1 sjalotje fijngehakt 750 g jonge worteltjes 1 dl water 1 zakje Maggi Groentesmoor Room-Tuinkruiden 2 eetlepels tuinkers Bereidingswijze 1. Smelt in een ruime pan de boter en laat het sjalotje hierin glazig worden 2. Voeg de jonge worteltjes toe, giet het water erbij en laat de worteltjes in 10 min. zachtjes gaar smoren 3. Bereid ondertussen het zakje groentesmoor volgens de aanwijzingen op de verpakking 4. Roer de gewelde mix door de worteltjes en laat alles enkele min. zachtjes smoren 5. Roer vlak voor het opdienen de tuinkers door het gerecht

Bronvermelding