Indiase linzenschotel met munt met courgette

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Indiaas.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 30-12-2007 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 t knoflook, uitgeperst
  • 1 groene peper, zonder zaadjes, in ringetjes
  • 1/2 tl mosterdzaadjes
  • 1/2 tl komijnzaad
  • 1 el kerriepoeder
  • 2 el gehakte koriander
  • 4 el verse munt, fijngehakt
  • 1 courgette, in kleine stukjes gesneden
  • 1 blik bruine linzen (400 gram, Royal Mail), uitgelekt
  • 1 blik tomatenstukjes
  • zout en versgemalen peper

Bereiden

verhit olie in wok, fruit hierin ui,knof en peper 1 minuut. voeg alle kruiden toe en roerbak 2 min. voeg courgette toe en roerbak 2 min. voeg linzen toe en idem 2 min. voeg tomatenblokjes toe en breng ze aan de kookj. door laten sudderen tot de courgette beetgaar is en breng op smaak met zout en peper. lekker met naanbrood.

Bronvermelding